Wat is Knowledge Match?

Knowledge Match is een onafhankelijk kennisnetwerk waar opdrachtgevers en hoog opgeleide kennisaanbieders elkaar vinden. Met de focus op twee vakgebieden: juridisch/fiscaal en marketing/communicatie. Wij brengen u simpelweg direct (zonder tussenpersonen) met elkaar in contact. De rest bepaalt u zelf. U sluit zelf een overeenkomst met elkaar, onder uw eigen voorwaarden.

NIEUWS EN EXTRA SERVICES

Natuurlijk hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden. Knowledge Match helpt u ook op weg met zaken zoals professionele voorbeelden van samenwerkingscontracten en algemene voorwaarden. En op onze website vindt u het laatste nieuws op marketing & communicatie en juridisch & fiscaal gebied. Word abonnee van Knowledge Match en blijf op de hoogte.

VOORDEEL

Als klant van Knowledge Match hebt u, of u nu opdrachtnemer of opdrachtgever bent, een streepje voor en u krijgt nog veel meer voordeel. Onze samenwerkingspartners bieden u interessante kortingen.

Wat voor soort marktplaats is Knowledge Match?

Knowledge Match is een marktplaats waar vraag en aanbod naar kennis bij elkaar wordt gebracht. De focus ligt hierbij op de vakgebieden: marketing/communicatie en juridisch en fiscaal.

Om gebruik te maken van Knowledge Match dient u zich eenmalig in te schrijven (zie ‘Hoe werkt het’). Dit is eenvoudig en snel gebeurd.


Vervolgens kunt u met uw inloggegevens inloggen en gebruik maken van Knowledge Match.

Ik ontvang geen bevestigings-e-mail, nadat ik me heb ingeschreven. Hoe kan dat?

Wellicht ziet uw provider de e-mail als spam/ongewenst en staat de e-mail in uw spam/ongewenste email box. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op.

Hoe verander ik mijn inschrijfgegevens?

Nadat u bent ingelogd kunt u in ‘Mijn Account’ (persoonlijke profielpagina) uw gegevens en voorkeuren bekijken en wijzigen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen om weer in te kunnen loggen?

Ga naar ‘Inloggen’ en kies voor ‘Wachtwoord vergeten?’ Voer vervolgens de te nemen stappen uit.

Is Knowledge Match ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?

Ja. Knowlegde Match is een Coöperatie Vereniging U.A. Het inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel Tilburg is KVK 57897085

Hoe kan ik contact opnemen met Knowledge Match?

Wellicht staat uw vraag ook op de ‘vraag en antwoord’ pagina en vindt u hier al antwoord op uw vraag.

Indien u toch contact wilt opnemen met ons, ga naar de contact pagina

Mijn account

E-mail
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten? klik hier
Nog niet ingeschreven?
Gratis registreren
Voor het verbeteren van onze website maken wij gebruik van cookies. Meer informatie. sluiten